Iron Man kolikkopeli

Iron Man on kolikkopeli joka pohjautuu samannimiseen supersankarielokuvaan. Elokuva taas pohjautuu Marvelin luomaan sarjakuvahahmoon, rautamieheen. Elokuvassa miljardööri Tony Stark rakentaa itselleen puvun, joka sisältää teknologisia ominaisuuksia ja ryhtyy tämän avulla supersankariksi. Playtech on luonut Marvelin klassikoista useampia kolikkopelejä ja tämä menee niiden kanssa samaan kastiin, itse pelissä ei ole mitään erityispiirteitä vaan se on melko perinteinen kolikkopeli muutamalla lisäominaisuudella.  Peli on kyllä hyvin toteutettu, mutta parasta siinä taitaa kuitenkin olla tuo Marvelin pelien jättipotti.

ironman1

Peliä pelataan viidellä kiekolla ja tässä versiossa on 25 voittolinjaa. Kiekoilla esiintyy Iron Man eri tehtävissä sekä muuta elokuvan teemaan sopivaa. Voittoja ja lisäominaisuuksia pääsee katsomaan kesken pelinkin helposti info-painikkeen kautta.  Eri symbolit tuovat eri voitot ja toiset myös lisäominaisuuksia. Iron Manissa on jokerina kaksi eri Iron Man hahmoa, jos kiekoilla on kolme jokeria, niin yksi kiekoista muuttuu jokeriksi, tällöin se vasta toimii jokerin lailla ja korvaa muut symbolit voittolinjoilla. Scatter taas on Iron Man-logo, jos näitä tulee vähintään kaksi kiekoille, niin saat lisävoiton, joka lasketaan kertomalla kokonaispanos voittotaulukon ilmoittamalla kertoimella.  Kolmella scatterilla taas käynnistyy Iron Manin bonuspeli, jossa sinä olet Iron Man ja yrität osua ohjuksiin, joista kukin rahaa, ilmaispelejä tai kertoimia. Kun nämä kaikki on pelattu, niin näet yhteenvedon ja voittosi tulostaulusta. Nämä lisäominaisuudet luovat peliin lisää voiton mahdollisuuksia.

Pelin panokseen voit vaikuttaa jo kolikon arvosta alkaen, sitä ja voittolinjoja säätämällä asetat kierroksen kokonaispanoksen. Kierros voi siis tulla halvaksi tai todella hintavaksi, sinä päätät. Automaattipeli toiminnolla voit asettaa haluamasi määrän kierroksia pyörimään itsestään. Näin voit vaikka ottaa rennosti ja vain seurata pelin kulkua.

ironman2

Paras ominaisuus on tietenkin Marvelin mysteerinen jättipotti. Iron Mania pelatessa olet mukana siinä. Näitä jättipotteja on neljää eri tasoa ja niiden voittosummat näkyvät kokoajan peliruudun yläreunoissa. Kaikki Marvelin pelit on kytketty näihin voittopotteihin mukaan ja ne voitetaan sattumanvaraisesti. Sinun ei tarvitse saada voittavaa linjaa voittaaksesi jättipotin. Kaikilla panoksilla pelataan myös samoista jättipoteista, mutta isommalla panoksella on parempi mahdollisuus niiden voittoon.

Tässä siis yksi Marvelin sankareista on taas siirtynyt kolikkopelien ihmeelliseen maailmaan. iron  Manista olisi varmasti saanut enemmänkin irti, mutta on tämä kuitenkin mukava peruspeli. Huipun siitä tekee progressiivinen jättipotti, johon peliä pelatessa on mahdollisuus päästä käsiksi. Nyt jos koskaan kannattaa pukea tuo Iron Manin huikea haarniska päälle ja lähteä tavoittelemaan Marvelin upeita jättipotteja.

Kokeile Iron Man kolikkopeliä Betfairillä jossa bonuksena on talleta 25 euroa pelaa 75 eurolla

Pelin nimi: Iron Man
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 25
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Kyllä
Kasvava Jättipotti: Kyllä
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
August 12, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi