Pink Panther kolikkopeli

Pink Panther on hauska kolikkopeli, jossa teemana on tuo kaikkien tuntema ovela vaaleanpunainen pantteri. Vaaleanpunainen pantteri on alunperin Blake Edwardsin ohjaamista rikoskomedioista tuttu. Näitä elokuvia on useita ja vaaleanpunaisen pantterin piti alunperin olla vain osa elokuvan alkutunnusta, mutta hänestä tulikin suositumpi kuin elokuvan komisario Jacques Clouseausta. Yhtä tunnettu on elokuvan tunnusmusiikki, jonka varmasti jokainen tuntee, sama musiikki soi tietenkin pelinkin taustalla. Grafiikat ovat hyvin toteutettuja ja Pink Panther onkin, Playtechille tuttuun tapaan, hyvin  onnistunut peli.

pink1

Peliä pelataan viidellä kiekolla ja siinä on huimat 40 voittolinjaa. Nämä tuovat peliin suuren määrän voittomahdollisuuksia. Kiekoilla pyörivät tietenkin itse vaaleanpunainen pantteri, komisario Jacques Clouseaus, aave,  pommi, kassakaappi, suurennuslasi ja nuo vaaleanpunaiset tassun jäljet. Pelin vasemmassa laidassa nojailee itse Pink Panther, joka seuraa ja ohjailee peliä. Eri symbolit pitävät sisällään eri voittoja ja jotkut myös mukavia bonuksia. Näistä pääsee lukemaan helposti, kesken pelinkin, ruudun vasemmasta alareunasta info-painikkeesta. Niitä sietääkin lukea, sillä Pink Panther sisältää ennätysmäärän bonuspelejä ja muita lisäominaisuuksia, joista kukaan ei halua jäädä paitsi.

Pink Pantherissa on normaali jokeri, joka on pantteri itse, tämä korvaa voittolinjoilla muut symbolit, paitsi scatteria. Scatterina taas on Pink Panther-logo, jos se esiintyy missä tahansa kiekoilla kolmesti, niin saat lisävoiton. Näiden lisäksi pelissä on neljä upeaa bonuspeliä, jotka voivat käynnistyä pääpelin aikana satunnaisesti. Näihin myös pääsee tutustumaan helposti info-painikkeen kautta ja jokainen niistä tarjoaa upeat mahdollisuudet tuntuviin lisävoittoihin. Jos mikään näistä ei vielä vakuuttanut sinua pelin mahtavuudesta, niin on siinä vielä kaiken tämän lisäksi mysteerijättipotti. Näitä on Minor Pink ja Major Pink, niiden potit näkyvät kokoajan pelin yläreunoissa. Näihin on jokaisella peliä pelaavalla yhtä hyvä mahdollisuus, sillä ne eivät vaadi mitään tiettyä voittoriviä, vaan ne arvotaan satunnaisesti.

pink2

Peliä voi pelata monenlaisella panoksella, siinä voit säätää kaikki kolikon arvosta alkaen. Voittolinjoja on monta, joten täytyy muistaa, että jos pelaa kaikki linjat aktiivisena, niin kokonaispanos on kolikon arvo kerrottuna 40. Pink Pantherissa on vielä mahdollisuus tuplaukseen. Voitot voi halutessaan tuplata tai tuplata puolet voitostaan. Tuplausta saa jatkaa aina 250€ saakka. Tämä tuo lisää mahdollisuuksia suurempiin voittoihin, mutta pelkät linjavoitotkin ja bonuspelien tuomat voitot ovat todella tuntuvia. Ja koska pelissä on paljon lisäominaisuuksia, niin on voittojakin runsaasti.

Pink Panther on kaikin puolin nerokas peli. Se pitää pelaajan otteessaan yhä uudelleen. Se on yksi ainoista kolikkopeleistä joiden pariin palaa aina uudelleen. Tässä siis loistava peli pelaajille, jotka pitävät bonusominaisuuksista kolikkopeleissä, sekä ovat valmiita panostamaan peliin enemmänkin rahaa. Lähde siis vaaleanpunaisen pantterin matkaan räjäyttelemään kassakaappeja ja haalimaan itsellesi tuntuvia pelivoittoja.

Kokeile Pink Panther kolikkopeliä Betfairillä 200% talletusbonuksen kera!

Pelin nimi: Pink Panther
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 40
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Ei
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Kyllä
Kasvava Jättipotti: Kyllä
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
August 14, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi