Rocky kolikkopeli

70-luvun yksi tunnetuin hahmo täytyy olla Rocky Balboa, tuo sympaattinen nyrkkeilijä. Nyt hän on ansaitusti saanut oman kolikkopelinsä Paytechin tuottamana. Rocky elokuvia on tehty useita ja niissä Rockya esittää Sylvester Stallone, joka on itse myös käsikirjoittanut mainetta niittäneen elokuvansa. Rocky Balboa on köyhä nyrkkeilijä, joka saa suuren tilaisuuden loistaa. Tämä urheiludraama on myös yhdenlainen ryysyistä rikkauksiin tarina, Rocky on oman aikakautensa legenda. Peli on hienosti toteutettu, grafiikat ja äänet ovat elokuvaan perustuvia.

Rocky kolikkopeliä pelataan viidellä kiekolla ja siinä on voittolinjoja 25. Kiekoilla esiintyy teeman sopivasti, Rocky Balboa, Apollo Greed, Adrian, Paulie Pennino, Clubber Lang ja Ivan Drago sekä muuta aiheeseen sopivaa. Peliruudun vasemmassa alareunassa on info-painike ja sitä painamalla pääsee lukemaan mitä voittoja ja lisäominaisuuksia kukin hahmo ja symboli tarjoaa. Rocky on pelin jokeri, joka korvaa voittolinjoilla muut symbolit, paitsi scatteria, lisäksi sillä on omat voittonsa jos niitä saa yli kolme. Italian Stallion on pelin scatter, joka tarjoaa lisävoiton jos niitä on kiekoilla kaksi. Yli kolmella taas saa ilmaispyöräytyksiä. Nämä antavat hyvät mahdollisuudet lisävoitoille.

rocky1

Näiden lisäominaisuuksien lisäksi Rockyssa on bonuspeli, johon pääsee jos saa  nyrkkeilyhanska symboleita, bonuspelissä pääsee keräämään kertoimilla varustettuja lisävoittoja. Myös kirjain symboleilla voi saada hyvät voitot, sillä jos kiekoille tulee kirjaimista teksti; ROCKY, niin voitto on sinun.

Pelin panostukseen on helppo vaikuttaa, voit valita kolikon arvon sekä pelissä mukana  olevat voittolinjat. Näistä koostuu kierroksen kokonaispanos. Isommilla panoksilla voittaa luonnollisesti isompia voittoja. Peliä helpottaa automaattipeli toiminto, johon voi halutessaan ohjelmoida tietyn määrän kierroksia pelattavaksi automaattisesti. Tämä tuo peliin mukavuutta. Voitot on myös aina mahdollista tuplata, jos näin haluaa. Rocky on melko perinteinen kolikkopeli, on siinä toki muutama lisäominaisuus, jotka pitävät mielenkiinnon yllä. Se kuitenkin sopii monenlaiselle pelaajalle, eikä suinkaan ole kolikkopelien huonoimmasta päästä.

Tässä siis oiva peli kaikille, jotka muistavat tuon takavuosien nyrkkeilysankarin. Perinteinen peli, joka tarjoaa urheiluaiheista, nostalgista tunnelmointia pelaajalle. Pelissä on hyvät voiton mahdollisuudet ja voittoja on kivasti saatavilla. Vaikka pelissä ei mitään erikoisuuksia olekaan, niin on siitä vaikea keksiä mitään negatiivistakaan sanottavaa. A inut asia mikä jäi kaivelemaan, on se, että peli ei kyllä yllä elokuvan tasolle saakka, mutta sitä ei toki voi vaatiakaan kun kyseessä on tällainen klassikko. Laita siis nyrkkeilyhanskat käteen ja astu kehään yhdessä maineikkaan Rocky Balboan kanssa ja tyrmää vastustajasi.

Kokeile Rocky kolikkopeliä Betfairillä

Pelin nimi: Rocky
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 25
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Kyllä
Kasvava Jättipotti: Ei
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
August 16, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi