The Incredible Hulk 50 linjaa

The Incredible Hulk on kolikkopeli, joka pohjautuu Marvelin ehkä tunnetuimpaan sarjakuvahahmoon Hulkiin. Tästä sarjakuvahahmosta on tehty myös supersankarielokuva vuonna 2008. Elokuva kertoo Bruce Bannerista, joka kiertää maailmaa yrittäen löytää parannuskeinoa tilaansa. Armeija tuottaa uuden Hulkin kaltaisen olennon, Kuvotuksen. Tämän hirviön päästessä valloilleen, voi vain Hulk astua häntä vastaan. Jos palataan takaisin The Incredible Hulk kolikkopeliin niin voidaan sanoa, että tämän hienompaa peliä on vaikea löytää. Grafiikat pelissä ovat upeasti toteutettuja, äänimaailma tukee hyvin pelin teemaa. Voitot ovat aivan omaa luokkaa, aina mysteerijättipottia myöten.

hulk1-50lines hulk2-50lines

Playtech on tuottanut kaksi The Incredible Hulk kolikkopeliä, toinen 25 voittolinjalla ja toinen 50 voittolinjalla. Tässä tarkastellaan 50 voittolinjan peliä. Peliä siis pelataan viidellä kiekolla ja voittolinjoja on huimat 50. Symbolit kiekoilla ovat tuttuja suoraan elokuvasta, siellä on Hulk itse, The Incredible Hulk logo, Vaaranmerkki, Vihreä uute, poliisiauto ja helikopteri sekä Smash bonus teksti. Kaikki symbolit tarjoavat omat voittonsa ja ominaisuutensa. Näitä pääsee hyvin tutkimaan vasemman alanurkan info painikkeen kautta. Osa kiekoista muuttuu animoiduiksi oikeiden symboleiden osuessa kiekoille. Nämä tekevät pelistä visuaalisesti mahtavan seurata ja pelata.

The Incredible Hulk kolikkopelissä on tutut jokeri ja scatteri ominaisuudet. Jokerina toimii Hulk, tämä esiintyy vain kiekoille 2,3 ja 4 ja se voi korvata voittolinjoilla muut symbolit, paitsi scatteria ja bonusta. Se tarjoaa myös joitain ilmaispyöräytyksiä. Scatterina on The Incredible Hulk logo, joka tarjoaa upeita ilmaispyöräytyksiä ja kertoimia voitoille. Nämä todella ovat tavoittelemisen arvoisia ja tuovat peliin hyvän mahdollisuuden parempiin voittoihin. Näiden upeiden ominaisuuksien lisäksi pelissä on vielä bonuspelin mahdollisuus. Tähän pääsee jos saa Smash bonus tekstisymbolin kiekoille 1 ja 5 ja siellä on upeat lisävoittojen mahdollisuudet vieläpä muuttuvilla kertoimilla.

hulk1-50lines

Peliä helpottamaan on siihen lisätty automaattinen pelitoiminto, jonka avulla voi ohjelmoida pyöräytyksiä haluamansa määrän. Linjapanosta ja pelilinjoja valitsemalla voi vaikuttaa kokonaispanokseen. 50 linjan pelissä kierroksen hinta voi nousta todella suureksi, kun pelataan kaikilla voittolinjoilla ja suurella panoksella. Kokonaispanosta voi kuitenkin pienentää itselleen sopivaksi, esimerkiksi kolikon arvo asäätämällä. Tarkkana saa kuitenkin olla, ettei kierroksen hinta nouse yli oman budjetin. Toki voittolinjojen suuri määrä luo mahdollisuudet useammille voitoille. Jos mikään näistä ominaisuuksista ei vielä houkutellut pelaamaan niin sen varmasti tekee pelin mysteeri jättipotti. The Incredible Hulk on liitetty Marvelin pelien mysteeri jättipottiin, joka tarkoittaa sitä, että minkä tahansa kierroksen jälkeen pelaajalla on mahdollisuus voittaa nelitasoisesta progressiivisesta jättipotista jokin huikea summa. Jättipotti muuttuu ja voi kasvaa todella suureksi. Voittotasot ja progressiiviset summat näkyvät peli-ikkunassa.

The Incredible Hulk kolikkopeli on täynnä toinen toistaan upeampia ominaisuuksia ja voi kiistatta sanoa sen olevan yksi parhaimmista markkinoilla olevista kolikkopeleistä. Se onkin jo saavuttanut suuren suosion, eikä suotta. Voitot ovat omaa luokkaansa ja niihin on hyvät mahdollisuudet. Peli on toteutettu upeasti. Lähde siis Hulkin mukaan taistelemaan hänen taisteluitaan ja saa osasi hänen yliluonnollisista voimistaan. Samalla saat osasi upeista voitoista.

Kokeile The Incredible Hulk 50 linjan jättipotti kolikkopeliä Betfairillä missä jättipotti voi muuttaa elämäsi kertaheitolla

Pelin nimi: The Incredible Hulk 50 linjaa
Ohjelmisto: Playtech
Kiekot: 5
Linjoja / Tapaa voittaa: 50
Pienin panos: 0,01€
Suurin panos: 50€
Jokerit: Kyllä
Scatter symbolit: Kyllä
Kerroin: Kyllä
Vapaa pelit: Kyllä
Bonus pelit: Kyllä
Kasvava Jättipotti: Kyllä
Automaattinen pelitoiminto: Kyllä
June 29, 2014 by : posted in UutisetNo Comments

Lisätietoa kirjoittajasta

Näytä kirjoitukset - Mene kotisivulle

Kommentoi